Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
Niegrzeczny skryptZgłoszenia błędów na stronach i sugestie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
zefciu Hazama tobi
|
Nadesłano: Pn stycz 15, 2007 5:52 pm Temat wiadomości: Niegrzeczny skrypt |
|
Moim normalnym sposobem przeglądania forów tego typu jest otwieranie wszystkich działów/topików z nowymi postami w kilku zakładkach i przeglądanie ich po kolei. Myślę, że nie jestem w tej praktyce odosobniony. Tymczasem skrypt nie dość że mi to utrudnia, to jeszcze oskarża o floodowanie. Co najmniej więc dwie rzeczy są nie w porządku:
1. Otwieranie kilku wątków jednocześnie nie ma dużo wspólnego z floodowaniem. Rozumiem blokadę na wysyłanie postów, ale na ich czytanie?
2. Jak już istnieje taki mechanizm, to niech będzie napisane, że to zabezpieczenie przed floodem, że za tyle a tyle będzie dostęp itp. Ale tekst "You are not allowed to flood" odbieram jako czyste chamstwo.
|
|
Powróć na górę |
|
|
Mandos Tesuji
|
Nadesłano: Pn stycz 15, 2007 7:30 pm Temat wiadomości: Re: Niegrzeczny skrypt |
|
Wyłączyłem mechanizm. Spróbuj mi tylko floodować ;).
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Sun Tzu Wu - ART OF WAR |
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|