Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
Sprzedam goban, gosu i kamienieTu jest miejsce dla wszelkich ogłoszeń (np. o wymianie książek, turniejach, konwentach itp.)
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mamut Nobi
Dołączył(a): kwiet 30, 2008 Wiadomości: 3 Skąd jesteś: Radomsko/Łódź/Częstochowa
|
Nadesłano: Wt marca 31, 2009 11:22 am Temat wiadomości: Sprzedam goban, gosu i kamienie |
|
Sprzedam deskę Goban 4, gosu oraz Kamienie Pro - zestaw złożony z elementów dostępnych na stronie e-go.pl. Kupiony dość dawno temu, leży i się kurzy. Bardzo mało używany, a szkoda żeby się marnował. Nowy zestaw kosztuje 372 zł (goban 98 zł, gosu 118 zł, kamienie 156 zł).
Propozycję proszę składać na PW.
Lepsze zdjęcia mogę zrobić i przesłać późnym wieczorem.
Opis: |
|
Wielkość pliku: |
59.63 KB |
Obejrzano: |
5814 raz(y) |
|
|
81.23 KB |
5814 raz(y) |
|
|
62.31 KB |
5814 raz(y) |
|
|
|
Powróć na górę |
|
|
Mandos Tesuji
|
Nadesłano: Wt marca 31, 2009 12:56 pm Temat wiadomości: Re: Sprzedam goban, gosu i kamienie |
|
mamut wrote: |
Sprzedam deskę Goban 4, gosu oraz Kamienie Pro - zestaw złożony z elementów dostępnych na stronie e-go.pl. Kupiony dość dawno temu, leży i się kurzy. Bardzo mało używany, a szkoda żeby się marnował. Nowy zestaw kosztuje 372 zł (goban 98 zł, gosu 118 zł, kamienie 156 zł).
|
Jeżeli to jest ten zestaw
www.e-go.pl/sklep/szcz...&show=
To można go kupić za 349zł.
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Sun Tzu Wu - ART OF WAR |
|
Powróć na górę |
|
|
mamut Nobi
Dołączył(a): kwiet 30, 2008 Wiadomości: 3 Skąd jesteś: Radomsko/Łódź/Częstochowa
|
Nadesłano: Wt marca 31, 2009 12:59 pm Temat wiadomości: Re: Sprzedam goban, gosu i kamienie |
|
Możliwe, kupowałem go w częściach jakiś czas temu, więc nie wiem czy to jest ten zestaw. Ale chcę za niego mniej;-) Więc bez obaw.
|
|
Powróć na górę |
|
|
mamut Nobi
|
Nadesłano: Śr kwiet 01, 2009 9:23 pm Temat wiadomości: Re: Sprzedam goban, gosu i kamienie |
|
Już nieaktualne:-) Sprzedane:-)
|
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|