Nadesłano: Pn stycz 22, 2007 10:15 pm Temat wiadomości: Liga
Witam,
mam pytanie. W tym momencie sa dwie otwarte grupy, ktore po polaczeniu moglyby stanowic grupe, ktora moze przystapic do rozgrywek. Chodzi o grupy I i J.
Dołączył(a): grud 15, 2006 Wiadomości: 42 Skąd jesteś: Częstochowa
Nadesłano: Pn stycz 22, 2007 10:51 pm Temat wiadomości: Re: Liga
MirkoT - wydaje mi sie ze to twoj administratora - jest to zrobione tak zeby zawszebyla jakas grupa otwarta . moze system zleby zniusl jak by wszytkie grupy byływypelnione wiec jest tak zrobione ze zawsze jest 1 otwarta gruba w ktorej jest tylko MirkoT
niejestem odpoweidzialny do udzielnia infotmacji natemat dzialania silnika tego systemu . to tylko takie moje male spostrzezenia:)
Dołączył(a): kwiet 30, 2003 Wiadomości: 186 Skąd jesteś: Suwałki, Olsztyn, Warszawa
Nadesłano: Wt stycz 23, 2007 2:44 pm Temat wiadomości: Re: Liga
to ja odpowiem - jest bug :> Teoretycznie powinna zostać automatycznie stworzona grupa jeżeli ktoś się zgłasza ale jej nie ma Niestety coś się waliło - nie pamiętam co Obejście znalazł MirkoT - właśnie takie, że zawsze jest jedna dodatkowa grupa
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki