Dołączył(a): kwiet 25, 2003 Wiadomości: 99 Skąd jesteś: Ożarów Mazowiecki
Nadesłano: Cz lut 22, 2007 10:14 pm Temat wiadomości: Statystyki
Wydawało mi się, że akademia kiedyś udostępniała statystyki: liczba wejść z rozbiciem na dni, tygodnie, miesiące, jakimi systemami userzy dysponują. Mam rację, że mi się wydawało czy coś takiego faktycznie było?
Nadesłano: Pt lut 23, 2007 12:44 am Temat wiadomości: Re: Statystyki
Było, doszedłem do wniosku że to niepotrzebny bajer. Oczywiscie jak zalejecie mnie petycjami o ponowne udostępnienie tych statystyk to na pewno tak się stanie
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
proszę. Nie ma w menu po lewej. Tylko dla wtajemniczonych ;).
_________________ The good fighters of old first put themselves beyond the possibility of defeat,
and then waited for an opportunity of defeating the enemy.
Nadesłano: Sb lut 24, 2007 10:29 am Temat wiadomości: Re: Statystyki
johnkelly wrote:
Dzięki. Aczkolwiek zaszokowała mnie liczba botów.
Zle analizujesz te statysytki. One sprawdzają wszystkie kliknięcia. Wchodząc na akademię sprawdzasz 3-4 podstrony. Bot wchodząc sprawdza każdą! W razultacie jeden bot generuje kilkaset wejść, a nawet więcej.
Ja statysykom tym nie ufam. Stat4u pokazuje bardziej realne wartości
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki