Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
Pair GoKomunikaty, zgłoszenia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Ruca Kosumi

|
Nadesłano: Wt czerw 10, 2003 10:59 am Temat wiadomości: Pair Go |
|
Hey,
Co wy na to, zeby zrobic turniej pair go? dzieki rengobotowi mozna grac w pair go na kgsie. Co wy na ten pomysl? Uwzam, ze moglby byc bardzo dobry. Oczywiscie nalezaloby go rozpoczac po wakacjach. Ja nawet moglbym poprowadzic (tylko ktos musialby mnie nauczyc liczyc te sos, sodos) :D,
pozdrowienia, Ruca
|
|
Powróć na górę |
|
 |
zefciu Hazama tobi

|
Nadesłano: Wt czerw 10, 2003 12:05 pm Temat wiadomości: |
|
Pomysł jest bardzo ciekawy. Zresztą parami można też grać na auro (trochę pokracznie się ustawia). Nie wiem, czy myślisz tutaj o parach wyłącznie mieszanych... Jeśli chodzi o liczenie to nie trzeba robić tego na palcach. Do ściągnięcia jest program MacMahon, który liczy (nie tylko w MacMahonie ale tez po szwajcarsku) wszystkie potrzebne pierdółki. Jak nie lubisz patrzeć na cyferki, które nic nie znaczą, przeczytaj artykulik grabola go.art.pl/wyniki/punktacja.php.
|
|
Powróć na górę |
|
 |
Ruca Kosumi

|
Nadesłano: Śr czerw 11, 2003 12:37 am Temat wiadomości: |
|
Raczej tylko o mixach nie mysle, bo wtedy moglby byc maly problem. Kto chce z kim chce... tylko maly problem. Jak ustalic sile pary? moze jak jedna osoba ma 10 kyu, a druga 20, to sila pary 15 kyu? nie wiem... nie znam sie na takim czyms.
|
|
Powróć na górę |
|
 |
zefciu Hazama tobi

|
Nadesłano: Wt czerw 24, 2003 9:22 am Temat wiadomości: |
|
Po ostatnim rengo na kgs, które było ciekawe, ale skończyło się po północy uważam że turniej może byc rozgrywany tylko na auro :/ ... No chyba że rengobota zmienią na takiego, który by czas liczył.
|
|
Powróć na górę |
|
 |
Sayaka Nikken tobi

|
Nadesłano: Pn wrz 14, 2003 7:32 pm Temat wiadomości: |
|
Ruca- dodaje się sile partnera do sily partnerki, po czym dzieli się na dwa, i wychodzi siła pary;)
Zefciu- mnie aurora co chwile wyrzuca, więc mimo wszystko wolalabym kgs...
Sam pisales na GO'lu , że zrobienie rangebota liczacego czas, nie było by trudne(:
Soł, informatycy, let goł
_________________ other: Fetkaa, Reika, Aandiel |
|
Powróć na górę |
|
 |
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|