Menu
Nauka
Artykuły
Szukaj
Archiwum IAG
|
Strona Kasi i WojtusiaAkademia i jej strona - pytania, problemy, komunikaty
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
motylek25 Nobi
|
Nadesłano: Pn paźdź 30, 2005 11:08 pm Temat wiadomości: Strona Kasi i Wojtusia |
|
Witam Was szczerze i całym sercem!
Nie wiem czy ktoś z Was znał Wojtka i Kasię ale jak sądzę znajdzie się trochę osób ponieważ,dobrych ludzi się nie zapomina...Tworzę stronę im i tylko im poświęconą ,proszę o pomoc.Jeżeli ktoś z Was znał Grygusia proszę wpiszcie swoje miłe wspomnienie w księdze gości na stronie im poświęconej,aby zostało zapamiętane.Bardzo proszę Was o zdjęcia Wojtusia i Kasieńki bo mam ich mało,a nawet jeśli nie zmieszczą mi się na stronę utworzę linki,BARDZO jeszcze raz proszę Was wpisujcie się do księgi gości,dajcie o sobie znać że ich lubiliście,nawet jeśli znaliście tylko przecież tak Wam życzliwego Grygusia,który zawsze podawał Wam pomocną dłoń.Oto strona Kasi(Małe)i Wojtusia(Grygusia)www.republika.pl/kasia_i_wojtek
Z poważaniem i szacunkiem dla Go-istów
Siostra Kasi
Magda
Opis: |
|
Wielkość pliku: |
82.43 KB |
Obejrzano: |
3345 raz(y) |
|
|
|
Powróć na górę |
|
|
|
|
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich wiadomości Nie możesz usuwać swoich wiadomości Nie możesz głosować w ankietach Na tym forum nie możesz załączać plików Z tego forum możesz pobierać pliki
|
|